Magunkról

Bemutatkozás

Köszöntjük a LEPORIS Könyvelő és Számítástechnikai Szolgáltató Kft honlapján!

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, először egyéni vállalkozóként, később, mint Betéti Társaság, majd átalakulásunk után a jelenlegi formában Kft-ben végzem a számviteli szolgáltatást munkatársaimmal együtt.

A társaság fejlődésével a tudásunk és gyakorlatunk, tapasztalataink, valamint az ügyfeleink száma is gyarapodott.

Szakmai múltamat tekintve, még a könyvelőiroda megalapítása előtt dolgoztam pénzintézetnél számviteli osztályon, majd évekig pénzügyi vezetőként tevékenykedtem egy építőipari cégnél, később a legnagyobb telekommunikációs cégünk leányvállalatánál voltam gazdasági igazgató.

A tapasztalataim ugyanúgy szerteágazóak, mint ügyfeleink tevékenységi köre.

Könyvelőirodánk felkészült a partnereink legkülönbözőbb kívánságainak is megfelelni, a számviteli szolgáltatáson felül, adótanácsadásra, üzleti terv készítésére, hitelügyintézésre is vállalkozunk. Továbbá a társaságok belső átvilágítását, esetleges gazdaságtalan működés okainak felderítését, a pénzügyi dolgozók megfelelő munkavégzésének ellenőrzését is vállaljuk.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink mindig naprakészek legyenek a cégük pénzügyi helyzetét illetően, tanácsadásunkkal segítünk az üzleti döntések meghozatalában. A lojalitásunk nem csak egy szlogen. Mindenekelőtt az ügyfelünk érdekeit helyezzük előtérbe, mert amíg az üzletfelünk elégedett és sikeres, elértük a célunkat egy hosszú távú eredményes munka formájában.

A könyvelőiroda alapításától kezdődően rendelkezünk szakmai felelősségbiztosítással, a biztosítónkat eddig még nem terheltük káreseménnyel, a célunk, hogy ez így is maradjon.

Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, megbízható és szakmailag kiemelkedő ügyvéddel és könyvvizsgálóval működünk együtt évek óta, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzésében is segíteni tudunk.

Ujicz Emőke

 • Elérhetőségek

  LEPORIS Könyvelő és Számítástechnikai Szolgáltató Kft
  Irodánk: 1225. Budapest, Vasút u. 6.
  Telefon: 06/30-9-545-212
  Tel/fax: 06/1-207-4779
  E-mail: leporis@t-online.hu


   

  Akikkel dolgozunk

  Könyvvizsgáló:
  PARTNER-AUDIT KFT
  Tarjányi Béláné okl. könyvvizsgáló
  Telefon: 06/20-455-4554
  E-mail: partneraudit@t-online.hu
   
  Ügyvédiroda:
  Simon és Gláser Ügyvédi Iroda
  Dr. Gláser Zsuzsanna ügyvéd
  Telefon: 06/1-385-4671
  Mobil: 06-20-935-2808
  E-mail: simonesglaser@chello.hu